Pazartesi, Nisan 10, 2006

Gezmeye doyamayan Neva!


Haftasonu yine gezmekle geçti. Neva dışarı çıkmaya bayılıyor. Eve gelince sırayla dış kapıya kadar bir gidip geliyoruz :) Elini omzumuza atıp bir sarılması var ki :))
Bir de bu aralar el çırpmaya başladı. Sevinince, bir müzik duyunca hemen başlıyor ' nay nay ' yapmaya :) Bizim çok hoşumuza gidiyor tabi:)
Uzun süre pusette oturmaya da dayanamıyor. Hemen kucak, el omuzda sarmaş dolaş yürüyoruz. E tabi yürü yürü kol dayanmıyor. İlk önce eline pet şişe veriyoruz. Bu aralar pek ilgileniyor. İkinci seçenek doğranmış havuç dilimleri ! Artık dişarı çıkarken bir poşet içinde can kurtarıcı olarak havuçları hazırlıyorum. Hemen mızmızlandığında da havucu veriyorum:) Bakalım bu taktikte ne kadar zaman bizi oyalayacak!
Tunalı ' da gezerken adını sıkça duyduğum ama bir türlü rastlayamadığım ' Ciğerci Naci' ye de rastladık. Kendisi pek çok habere, köşe yazarına konu olmuştur. Sebepse girişimci ruhu tabiki... Yıllarca kendi tezgahında ciğer satarken işi ilerletmiş önce cep telefonu, sonra da arabasını almış. Siz ona bir ' Alo ' deyin o hemen kapınıza gelsin. Canınız ciğer mi çekti bir telefon yeter. Yine Naci ' nin etrafı sadık müşterileriyle doluydu. Ben de sıramı bekledim. Soğanlı mı? Çeyrek ekmek mi? derken meşhur ciğerlerinin tadına bizde baktık. Tam not aldı bizden. Hatta keşke yarım ekmek alsaymışız dedik. Naci ' nin web sitesi bile var :)

Hiç yorum yok: