Pazartesi, Mart 06, 2006

Bahar geldi!


Haftasonu hava gerçekten güzeldi. Bahar geldi artık. Güneş yüzünü gösterince biz ve sanırım tüm Ankara kendini sokaklara atmıştı.
Cuma günü BaBa_HaKaN ' ın tezini vermesiyle derin bir oh çekip uzun zamandır yapmadığımız haftasonu gezilerimize başladık.
Cumartesi günü ilk önce ANKAN bulışmasına gittik. Biz ilk kez katılacaktık. O yüzden de çok heyecanlıydık. Daha kapıyı çalmadan duyulan çocukların sesleriyle doğru adrese geldiğimizi anladım:) Bizi güler yüzüyle ANKAN anneleri karşıladı. İsimlerini bilsemde ilk kez karşı karşıya geldik. Neva ilk kez bukadar çok çocuk ve kalabalık görünce biraz şaşırdı. Şaşkın şaşkın etrafına bakındı durdu. En küçük bizdik katılanlar arsında. Çoğu uzun zamandır birbirini tanıyan annelerden oluşan grup, bizi de aralarına aldılar. Çocukların sesleri, annelerin gülen yüzleri olunca ilk tanışma bizim için çok güzel geçti.
Hava güzeldi. Tunalı ve Kuğulu Park' ta dolaştık biraz. İnsanlar dışarı çıkmış, uzun zamandır havalardan dolayı içeride kalmanın acısı çıkarıyorladı.
Pazar günü hava daha da güzel oldu. Kahvaltı için Neva ' nın Gülümden teyzesine gittik. Kızım orada da boş durmadı, çalıştı. Kurabiye kalıbını kemirdi, kitap okudu. Asıl önemliside piyano çaldı:)) Şu haline baksanıza ! Nasıl bir edayla oturmuş:) Biz çok eğlendik:)
Güzel bir haftasonu geçiridik. Havaların gerçekten de insanın ruh hali üzerinde çok etkisi var. Her nekadar yağmurlu havaları da sevsem güneşli günleri çok özlemişim.
Cemreler düştü, önümüz bahar. Tüm doğa renk şölenine hazırlanıyor, çok yakında tüm çevremizde..

Hiç yorum yok: